un proiect
Oricum
Universitatea din Bucuresti

Robert Turcescu, Tiberiu Soare si Cristian Ispas vor vorbi despre pasiune in cariera

Miercuri, 22 septembrie, de la 19.00, la Sala de Lectura a Facultatii de Litere din Bucuresti va avea loc primul eveniment din seria CAND VOI FI MARE, o componenta a platformei de educatie alternativa GOmentorship.

Conferintele CAND VOI FI MARE se vor desfasura de doua ori pe luna, iar intrarea este libera.

Editia de miercuri va fi spatiul de intalnire si de schimb de idei intre tineri – liceeni, studenti sau absolventi si trei apreciati profesionisti: Robert Turcescu, Tiberiu Soare si Cristian Ispas.

Discursurile celor trei vor porni de la aceeasi propozitie: «Cand eram mic, voiam sa ma fac…» si vor vorbi atat despre partile pozitive, cat si despre avatarurile profesiei alese.

Robert Turcescu este una dintre vocile cele mai puternice in jurnalismul romanesc. A inceput ca redactor de presa scrisa si a fost, pe rand, redactor-şef la Radio Total, Europa FM, colaborarator la Dilema Veche, prezentator la TVR si realizator la Realitatea TV. In prezent, jurnalistul se pregateste pentru un nou inceput, acela de realizator la B 1 TV.

Tiberiu Soare este dirijor al Operei Nationale Bucuresti din 2005 si profesor asociat la Universitatea de Muzica din Bucuresti, din 2002, catedrele orchestra si canto. Este unul dintre cei mai populari tineri artisti romani, avand la activ colaborari cu prestigioase orchestre ale lumii, precum London Philharmonic Orchestra.

Cristian Ispas, General Manager la Fundatia Motivation, este unul dintre luptatorii cei mai inversunati pentru accesul la educatie al copiilor romani cu dizabilitati si pentru integrarea lor  sociala.

Cand Voi Fi Mare 22 septembrie

GOmentorship este o initiativa a Asociatiei Oricum ce beneficiaza de sprijinul partenerului fondator, Fundatia Dinu Patriciu si de sprijinul Universitatii din Bucuresti. Principalul sau scop este stimularea educatiei non-formale si networkingul profesional, crearea unei legaturi mai puternice intre tineri si profesionisti, intre mediul educational si cel profesional.

Componentele proiectului.