un proiect
Oricum
Universitatea din Bucuresti

Targul MBA la Bucuresti

Pe 28 octombrie, la Hotel Intercontinental, QS World MBA Tour, organizatorii celor mai importante evenimente dedicate MBA, aduce la Bucuresti cele mai mari scoli de business din lume, pentru a prezenta ofertele de programe Full-time sau Executive MBA.

Tinerii profesionisti interesati de dezvoltarea profesionala prin urmarea unui program MBA vor avea ocazia sa interactioneze direct cu reprezentantii scolilor de business prezente la Bucuresti : IE, Hult International Business School, TASMAC London School of Business, IESE, Vlerick Leuven, Kent Business School, INSEAD, Maastricht School of Management. Acestea vor oferi tinerilor romani cu experienta profesionala de cel putin trei ani posibilitatea sa urmeze programe MBA in SUA, Marea Britanie, Franta, Spania, Austria, Olanda sau Germania.

In ce priveste finantarea studiilor MBA, candidatii pot beneficia de numeroase optiuni. In unele situatii, companiile finanteaza astfel de programe pentru a avea angajati specializati in domeniile in care activeaza. In numeroase cazuri, scolile MBA sunt dispuse sa acorde o serie de burse pentru candidatii cel mai bine pregatiti. Spre exemplu, IE Business School ofera o serie de burse speciale adresate fie femeilor care doresc sa urmeze un program MBA, fie pentru promovarea diversitatii si interactiunii culturale sau chiar special pentru candidatii din Europa Centrala si de Est.

QS, impreuna cu scolile participante la World MBA Tour ofera burse in valoare de 1.600.000 de dolari. Doar participantii la targul World MBA Tour pot aplica pentru Bursele QS, astfel ca profesionistii interesati pot profita de ocazie participand la evenimentul organizat pe 28 octombrie la Bucuresti. Pentru inscrieri, puteti accesa http://www.topmba.com/mba-tour/Bucharest?&utm_source=reg&utm_medium=online&utm_campaign=WorldMBATour10Bucharest&partnerid=3055