un proiect
Oricum
Universitatea din Bucuresti

Tudor Giurgiu, Simona Popescu, Radu Georgescu si Vladimir Bog la GOmentorship

Marti, 19 octombrie, de la 19.00, la Sala de Lectura a Facultatii de Litere, va invitam la o noua editie a conferintei GOmentorship.

GOmentorship 19 octombrie

Tudor Giurgiu, Simona Popescu, Radu Georgescu si Vladimir Bog va vor inspira cu povestile unor cariere bogate: ce rol a avut talentul in viata lor? Ce compromisuri au facut si ce drumuri noi au descoperit?

Cei patru invitati vor deconstrui prejudecati legate de industria filmului, literatura, IT si resurse umane.

Intrarea este libera, in limita locurilor din sala.

La prima editie din aceasta toamna, care avut loc pe 22 septembrie, invitatii au fost Tiberiu Soare, dirijor la Opera Nationala din Bucuresti, Cristian Ispas, managerul Fundatiei Motivation si jurnalistul Robert Turcescu. La editia a doua, din 5 octombrie, speakerii GOmentorship au fost:  Misu Negritoiu, Serban Alexandrescu, Adela Rogojinaru si Dragos Bucurenci.

GOmentorship isi doreste ca, pe termen lung, sa contribuie la transformarea sistemului  educational romanesc, in sensul integrarii metodelor non-formale si informale de educatie. Proiectul incearca sa suplineasca o suferinta acuta a sistemului de educatie: lipsa de corelare intre nevoile de resurse umane din economie si specializarile scolare din sistemul clasic de invatamant. GOmentorship face parte din planul Asociatiei ORICUM de dezvoltare durabila a sectorului industriilor creative, plan ce include mai multe proiecte: ShortsUP, Promovarea Antreprenoriatului in Industrii Creative, One World Film Clubs.

Detalii despre GOmentorship.

Fotografii de la conferinta precedenta.