un proiect
Oricum
Universitatea din Bucuresti

Inspiratia vine de la profesionisti

Asta seara, 19 octombrie, de la 19.00, la Sala de Lectura a Facultatii de Litere din Bucuresti are loc o noua editie a conferintelor GOmentorship. Tudor Giurgiu, Simona Popescu, Radu Georgescu si Vladimir Bog va vor inspira cu povestile lor despre vocatie, mentorat si pasiune in cariera. Fiecare prezentare de 15 minute va fi urmata de Q&A.

GoMentorship

Despre invitati:

Tudor Giurgiu: regizor si fondator al Festivalului International de Film Transilvania (TIFF). Dupa absolvirea facultatii de film, a inceput sa lucreze ca asistent de regie pentru Lucian Pintilie si Radu Mihaileanu. In 2002, scurtmetrajul sau, Popcorn Story, a fost selectat la Berlinale, insa consacrarea i-a adus-o lungmetrajul Legaturi bolnavicioase, cu care a obtinut mai multe premii internationale. In 2008, a regizat pentru HBO documentarul Nunti, muzici si casete video. A fost co-producator al filmului Katalin Varga, premiat cu Ursul de Argint in 2009. In perioada 2005-2007 a fost Director General la TVR.Tudor Giurgiu la GOmentorship

Simona Popescu: poeta, prozatoare şi eseista, una dintre cele mai importante scriitoare din perioada postdecembrista. Debuteaza cu volumul de poezii Xilofonul si alte poeme (1990), apoi, impreuna cu alti membri ai Grupului de la Brasov semneaza volumul colectiv Pauza de respiratie (1991). A publicat mai multe volume de poezie, influentul roman autobiografic Exuvii (1997) si carti de eseuri. In prezent este lector doctor la Catedra de literatura romana a Facultaţii de Litere a Universitaţii din Bucureşti. In urma atelierul de scriere creativa tinut la Facultatea de Litere  a rezultat romanul colectiv Rubik (2008), in care semneaza 29 de autori, studenti si invitati.
Radu Georgescu: Antreprenor in domeniul IT, in 1992 a infiintat firma GECAD, iar in 1994 a inceput sa dezvolte antivirusul RAV. In 2003, avea deja peste 150 de distribuitori in 60 de tari si atentia celor de la Microsoft, cu care a negociat vanzarea RAV. A refuzat o pozitie inalta la Microsoft, iar in 2004 s-a nascut Grupul GECAD, care a inceput sa dezvolte noi softuri de succes: serverul de email Axigen, platforma de plati online ePayment/Avangate si solutia de securitate Sentinet.

Vladimir Bog: Director of Talent, Capability and Culture la Vodafone, este unul dintre cei mai cunoscuti specialisti in resurse umane. Nu intamplator, Vodafone conduce in topul angajatorilor preferati de tinerii romani.

GoMentorship

La prima editie GOmentorship din aceasta toamna, care avut loc pe 22 septembrie, invitatii au fost Tiberiu Soare, dirijor la Opera Nationala din Bucuresti, Cristian Ispas, managerul Fundatiei Motivation si jurnalistul Robert Turcescu. La editia a doua, din 5 octombrie, speakerii GOmentorship au fost: Misu Negritoiu, CEO ING Bank Romania, Serban Alexandrescu, Director de Creatie si Managing Partner la Headvertising, Adela Rogojinaru, expert in Relatii Publice si Dragos Bucurenci, Presedinte MaiMultVerde.

Fotografii de la editia precedenta.

Despre evenimente.