un proiect
Oricum
Universitatea din Bucuresti

O noua editie GOmentorship pe 23 noiembrie

Va asteptam marti, 23 noiembrie, de la 18.00, la Facultatea de Litere, Sala de Lectura (Universitate, str. Edgar Quinet nr 5-7) cu o noua conferinta plina de inspiratie si cu lansarea platformei GOmentorship.ro.

SPEAKERI:

Sanda Nicola (Jurnalist)

Flavius Antoniu Baias (Decan al Facultatii de Drept)

Șerban Mestecăneanu (fotograf)
Simona Baciu (Director Scoala Internationala Cluj)

Sanda Nicola a absovit BBC School of Journalism la 19 ani, iar apoi a lucrat in cele mai importante redactii de stiri din Romania (Antena 1, Realitatea TV, TVR). A acoperit evenimente de importanta mondiala (atentate teroriste, moartea Papei Ioan Paul al II-lea, violentele din suburbiile Parisului, decesul lui Sloboan Milosevici, alegerea lui Barack Obama presedinte al SUA, etc). Astazi transmite stiri din Estul Europei pentru Al Jazeera English si France 24.

Flavius Antoniu Baias este conferentiar universitar si Decan al Facultatii de Drept.

Șerban Mestecăneanu, apreciat fotograf român cu numeroase expoziții la activ.

Simona Baciu – Director al Scolii Internationale Cluj, una dintre putinele scoli romanesti ce se ridica la standarde internationale. Anul 2010 a adus Scolii acreditarea internationala Cambridge si propunerea de a deveni Centru International de Training Cambridge.

Pe 23 noiembrie, la aceasta adresa lansam si platforma GOmentorship.ro, in care veti gasi conferinte video, resurse si oameni pregatiti sa va raspunda la intrebarea cea mai grea: EU CE VREAU SA MA FAC CAND VOI FI MARE?

GOmentorship