un proiect
Oricum
Universitatea din Bucuresti

Au reînceput înscrierile pe GOmentorship – eu cum fac rost de un mentor?

Mini-ghid al utilizatorului

Dacă eşti preocupat de drumul tău în carieră, platforma GOmentorship îţi oferă ocazia să interacţionezi cu profesionişti cu experienţă în domeniul lor de carieră, şi să beneficiezi de resurse şi oportunităţi unice.

1 februarie 2011 aduce un val nou de teme şi întrebări pe platforma de mentorat GOmentorship. Am început cu 4 domenii de carieră: Jurnalism şi Comunicare, Resurse Umane, Educaţie şi Antreprenoriat. Pentru că GOmentorship va creşte în funcţie de interesele tale şi ale celorlalţi utilizatori, îţi poţi exprima opţiunea pentru domeniul profesional de interes aici, şi noi te vom anunţa atunci când domeniul tău e lansat.

În fiecare domeniu profesional poţi găsi o serie de experţi cu ani de experienţă în domeniu, care au acceptat să devină mentori GOmentorship şi să-ţi împărtăşească din experienţa lor. Printre ei se numără:

  • Tincuţa Baltag (Director executiv, Fundaţia Dinu Patriciu),
  • Magda Bărăscu (Editor, Hotnews.ro),
  • Liviu Gioabă (Business Development Manager, AchieveGlobal România),
  • Mihai Stănescu (Executive Coach, RoCoach),
  • Sandra Ecobescu (Preşedinte, Fundaţia Calea Victoriei), sau
  • Cosmin Tudor (Director Regional, Groupama Asigurări).

Poţi interacţiona cu oricare din mentorii GOmentorship în primul rând prin conversaţii. Conversaţiile încep pe 1 februarie (în fiecare lună pe 1), cu teme create proaspăt de mentori, şi durează 3 săptămâni (până pe 21 ale lunii). Înscrierea este simplă: odată ce ţi-ai creat cont pe platformă, este suficient să dai click pe „Alătură-te” în conversaţia care te-a făcut curios. Înscrierile încep cu o săptămână înainte de debutul conversaţiilor (23 ale lunii). Dacă un mentor te-a făcut curios, nu ezita să te înscrii, locurile sunt limitate! Dacă nu te descurci, găseşti aici un tutorial detaliat.

Temele sunt diferite în fiecare lună – prin urmare intră pe site regulat şi vezi ce subiecte îţi propun mentorii. Poţi propune şi tu oricând subiectele tale, în conversaţiile INTRO. Dacă simţi că o conversaţie abia ţi-a deschis gustul pentru mai mult, îţi recomandăm resursele de specialitate postate de mentori şi de echipa GOmentorship, printre care şi înregistrări ale serilor bilunare GOmentorship. Iar dacă te simţi gata să faci paşi concreţi in cariera ta, vizitează regulat secţiunea de Acţiuni, unde găseşti oportunităţi unice oferite de mentori, inclusiv întâlniri cu ei.