un proiect
Oricum
Universitatea din Bucuresti

In martie, GOmentorship te provoaca sa iti redescoperi optimismul profesional

O noua runda de conversatii GOmentorship e pe punctul de a incepe! Mentorii nostri abia asteapta intrebarile si nelamuririle voastre, asa ca nu ezitati sa va inscrieti pe http://www.gomentorship.ro/ pentru a le clarifica pe parcursul urmatoarelor saptamani.

In educatie, Andreea Sandu (AchieveGlobal Romania), va poate explica diferentele intre mai multe tipuri de invatare in conversatia Training vs Coaching. De asemnea, pentru cei interesati de o cariera in domeniul academic, Dorina Gutu (conferentiar universitar), va asteapta in conversatia  A fi sau a nu fi profesor.

In domeniul resurse umane, Andrei Popescu (Dale Carnegie Training) va invita sa discutati despre atuurile si lipsurile unui trainer in conversatia Un trainer bun-atu-uri obligatorii si lipsuri tolerabile. De asemenea Mihaela Feodorof  (Yourway Counselling)  vrea sa afle alaturi de voi stimulii care ne determina sa actionam, in cadrul conversatiei De ce “da”?Cat de bine te cunosti?

Pentru cei interesati de jurnalism,insa cu dubii asupra domeniului specific de specializare, Andreea Ofiteru (Adevarul) va asteapta in conversatia In ce domeniu sa ma specializez?. Pentru pasionatii de comunicare si relatii publice, Tereza Tranaka (Oxygen PR) va provoaca sa aflati ce presupune comunicarea internasi cum o putem aborda, in cadrul conversatiei Comunicare interna.

In cazul in care sunteti interesati de o cariera in domeniu financiar, Adrian Vasile (Adevarul Holding) va provoaca sa identificati calitatile de care este atras un angajator in conversatia Ce insusiri ma astept sa ai ca sa te angajez. Pentru cei care sunt curiosi cum arata o cariera in asigurari, Cosmin Tudor (Groupama Asigurari) vrea sa va indrume catre Poarta catre o cariera in asigurari.Pentru cei interesati de antrepenoriat social, Radu Oprea (Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din Regiunea de Sud-Est) va invita sa discutati despre implicare civica prin politicipublice.ro si public-policies.eu.

Acestea sunt doar o parte din temele pe care vi le propunem in martie: inscrieti-va si vizitati frecvent http://www.gomentorship.ro/ pentru a vedea noi conversatii, mentori, resurse utile, si oportunitati diverse.