un proiect
Oricum
Universitatea din Bucuresti

Ca mentee GOmentorship, ai 15% reducere la Leadership School!

Te intrebi cum ti-ai putea descoperi si exploata potentialul de leadership? Unica scoala de leadership care ti se adreseaza isi deschide portile pentru cea de-a saptea editie, care va avea loc in intervalul 3-9 aprilie 2011, la Poiana Brasov.

Un pionier in domeniul neurociberneticii, un antreprenor cu unul dintre cele mai puternice branduri personale in afaceri, un creator roman de industrie care declara ca cel mai mult a invatat din colaborarea cu Bill Gates sau o campioana mondiala la gimnastica reprezinta doar o parte dintre liderii model pe care Fundatia LEADERS ii va aduce in fata ta in aceasta primavara.

LEADERS vine si in intampinarea nevoilor tale de a transforma teoria in practica si te provoaca la doua simulari de afaceri, pe mize reale, menite sa iti faciliteze dezvoltarea abilitatilor de leadership, iar antreprenori reputati iti vor analiza si evalua actiunile si modalitatea prin care iti vei transforma viziunea in realitate. In decursul celor sase zile de LEADERS School 7 vei avea parte de un mix inedit de workshopuri si povesti de succes oferite de lideri romani din business, arta, sport si societatea civila care te vor influenta atat pe plan personal, cat si pe plan profesional.

Daca vrei sa te inscrii nu uita sa te uiti pe pagina de Actiuni, si sa te inscrii – asa vei primi din partea GOmentorship un Cod Promo pentru 15% discount !

Mai multe detalii despre program gasesti pe http://www.gomentorship.ro/actiuni/ si www.leadershipschool.eu.

Un eveniment recomandat de catre GOmentorship celor interesati in a creste inspirat.