un proiect
Oricum
Universitatea din Bucuresti

Luna femeilor exceptionale continua marti seara

A doua si ultima conferinta GOmentorship a lunii va avea loc marti, 22 martie de la 19.00, continuand tema “Femei exceptionale” din profesii diverse. Evenimentul are loc la Sala de Lectura a Facultatii de Litere.GOmentorship 22 martie Intrarea este libera.

Invitatele care vor impartasi cu noi povestea carierei lor vor fi:
Laura Andrei - Judecator, Tribunalul Bucuresti

Cori Gramescu – Instructor Fitness

Vicky Cookson – Director Resurse Umane, Vodafone Romania

Liliana Preoteasa – Director, Ministerul Educatiei

Vicky Coockson este, de trei ani, Director de Resurse Umane la una dintre cele mai ravnite multinationale prezente in Romania, Vodafone, o companie cu 3000 de angajati. Lucreaza in resurse umane la Vodafone de 11 ani. Si-a inceput cariera in UK, iar din 2007 lucreaza in Europa de Est. A studiat istorie internationala si politica la University of Leeds, a urmat apoi o scoala de business la University of Manchester si un masterat in dezvoltare organizationala la University of Salford. Pasiunea sa este aceea de a ajuta organizatiile si oamenii sa creasca.

Pana la 18 ani, antrenoarea de fitness Cori Gramescu nu a facut deloc sport; astazi este una dintre cele mai de succes antrenoare din Romania. Ce legatura are Facultatea de Relatii Internationale cu sportul si ce inseamna “viata echilibrata” pentru o femeie deprinsa cu disciplina stricta? Cori va povesti la GOmentorship despre motivatiile si dificultatile vietii sale profesionale.

Liliana Preoteasa are o cariera de peste 30 de ani in educatie. Si-a luat licenta in matematica in 1977 si a inceput sa lucreze ca profesor de matematica. Intre 1990 si 1993 a fost director la Colegiul Naţional Sfantul Sava. Din 1998, cu o pauza de cateva luni, Liliana Preoteasa detine functia de Director al Direcţiei Generale Educaţie Timpurie, Şcoli, Performanţa şi Programe din cadrul Ministerului Educaţiei. In aceasta calitate, e responsabila de coordonarea examenelor naţionale, a olimpiadelor, de elaborarea de strategii educaţionale si politici pentru invaţamantul preuniversitar.

Laura Andrei este judecator cu grad de curte de apel si Vicepreşedinte al Tribunalului Bucureşti. Are 17 ani de experienţa ca magistrat. Si-a luat licenta la Universitatea din Bucuresti in 1993, iar din anul 2000 este doctorand, studiind tema „Evolutia Jurisprudentei Curtii Europene a Drepturilor Omului” la Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti.

Va asteptam la Facultatea de Litere din Bucureti marti, 22 martie de la 19.00.

Aici puteti vedea o parte dintre conferintele precedente GOmentorship.

Comments

Pingback from Ada Roseti la GOmentorship – video | GOmentorship
Time March 21, 2011 at 20:51

[...] Următoarea conferință GOmentorship are loc marți, 22 martie de la 19.00, la Sala de Lectură a Facultății de Litere din București, iar intrarea este liberă. Detalii. [...]