un proiect
Oricum
Universitatea din Bucuresti

Incep conversatiile de aprilie

Luna aprilie aduce noi provocari GOmentorship pe plan profesional. Mentorii nostri abia asteapta intrebarile si nelamuririle tale, asa inscrie-te acum pe http://www.gomentorship.ro/ pentru a le clarifica pe parcursul urmatoarelor 3 saptamani.

Dezvoltare personala: Adriana Petrescu (Hemingway), te invita intr-o conversatie inedita: 1 Aprilie, prima zi in care invatam sa nu mai fim pacaliti. Mihaela Feodorof (Yourway Counselling) continua pe aceeasi linie o discutie provocatoare despre nevoile tale. Pentru cei preocupati de imaginea in fata angajatorului, Diana Andreescu (Global Management HR) da sfaturi concrete si personalizate despre CV.

GOmentorship

Resurse umane: Daca esti pasionat de o cariera in HR, Mihai Dragoi isi aduce anii de experienta intr-o pledoarie despre rolul HR in schimbarile organizationale. Iar pentru cei care se confrunta cu probleme/dileme la locul de munca, Codru Vrabie (Consiliul National de Integritate) ne reaminteste de integritate si reputatie in profesie.

Invatamant si cercetare: Daca ai inclinatii academice, dar nu prea multe motivatii puternice, Ioan Cezar Marcu (Universitatea din Bucuresti, Cercetatorul Anului) iti aduce argumente puternice la intrebarea De ce as opta pentru o cariera in cercetare/invatamant superior?

Jurnalism: Daca vrei o cariera in jurnalism, trebuie sa fii pregatit si pentru momentele grele. Andreea Ofiteru (Adevarul) te invata Cum reactionez in momentele tensionate in jurnalism?

Domeniul financiar: Catalin Vasile (ING) va provoaca la 2 discutii despre Banking, una pentru incepatori (What about Banking?) si una pentru cei preocupati de Banking 2.0 in secolul noilor tehnologii. Daca te preocupa doar sa stii mai mult despre propriul buget, vorbeste cu Luca Dezmir (proiectul.avantajlastart.net) despre bazele finantelor personale: principii si tehnici.

Antreprenoriat: Elisabeta Stanciulescu initiaza o intreaga serie de conversatii Coaching-style Lifelong Learning pentru antreprenori actuali şi în devenire. Pentru testarea ideii de business, vorbeste cu Dragos Roua (Mirabilis Media NZ Limited) in Minimum Demo Product – The Iceberg Launch. Pasul urmator in business? Gerdwin Lammers te indruma From Idea to Business Plan. Bodgan Grigore (Biblionet) iti arata importanta networkingului, iar Radu Oprea (Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din Regiunea Sud-Est) iti arata cum sa faci o propunere de politici publice.

Acestea sunt doar o parte din temele pe care vi le propunem in luna aprilie: viziteaza frecvent http://www.gomentorship.ro/ pentru a vedea noi conversatii, resurse utile si oportunitati diverse.