un proiect
Oricum
Universitatea din Bucuresti

GOmentorship ramane alaturi de tine in perioada de examene!

Esti absorbit(a) de scoala si griji? GOmentorship iti sta alaturi in sesiune/teze/licenta/dizertatie! Incepand cu astazi, 2 mai, mentorii te invita la conversatii care sa te ajute cu cele academice, sau cu debutul vietii profesionale. Temele au fost sugerate chiar de voi de-a lungul ultimelor 2 saptamani. Intra pe http://www.gomentorship.ro/.

Oricand te simti obosit(a) si lipsita de energie, afla cum sa-ti organizezi timpul cel mai bine in perioada de examene, si cum sa iti regasesti motivatia la studiu, dar si la job. Inscrie-te in conversatii si daca vrei sa fii cel mai bun la competitii, olimpiade, examene, sau sa afli cum iti gasesti vocatia in viata. Daca ai de scris referate sau lucrari mari, vorbeste cu Dorina Gutu (SNSPA) despre cum sa scrii o licenta/dizertatie – nu-i asa ca nu ti-a spus nimeni concret pana acum? In plus afla de la Bogdan Grigore (Biblionet) cum sa devii original si creativ, ca sa nu plagiezi. Poate tehnici de invatare rapida te-ar ajuta? Sau poate prietenii tai – te ajuta sau te incurca?

Incepe cu Coltul consilierului in cariera unde Veronica Brejan (Vodafone Romania) iti da sfaturile pe care ar fi vrut si ea sa le primeasca in studentie. Diana Andreescu (Global Management HR) iti spune cum sa iti scrii CV-ul si scrisoarea de intentie, Tincuta Baltag (Fundatia Dinu Patriciu) te invata cum sa te prezinti la interviu, iar Bogdan Grigore (Biblionet) iti explica de ce e important networking-ul. Insa ramane esential sa stii ce vrei sa faci „cand vei fi mare”! Ai toate instrumentele necesare, gaseste-ti doar timp!

O duci rau cu banii? Luca Dezmir (Avantaj la Start) te invata cum sa-ti administrezi bugetul de student. Iar daca iti cauti job, afla de la Liviu Raducan (Vel Pitar) cum fac angajatorii sa gaseasca oamenii cu potential, sau de la Dragos Roua (antreprenor) cum sa pornesti propria afacere. Daca nu stii ce sa alegi intre job (full-time/part-time) si internship, sfatuieste-te cu Mihaela Feodorof (Yourway).

Nu uita sa te si relaxezi! Daca vrei, GOmentorship poate fi locul in care poti organiza o iesire in aer liber impreuna cu alti mentee ca si tine, sau orice alta idee de Actiune sau Conversatie sunt binevenite, atata timp cat gasesti si alti doritori.

Ramanem alaturi de tine!