un proiect
Oricum
Universitatea din Bucuresti

Sufocat de scoala? Ia o gura de aer pe GOmentorship!

Timpul trece extraordinar de repede, a mai ramas o singura saptamana de discutii pe temele SchoolBox pe GOmentorship! Stim ca ti se par interesante subiectele, insa in ultimul timp nu ai mai apucat sa participi deloc in conversatiile noastre. Esti prins cu referate examene si licente, nu-i asa?

  • Profita cat mai poti de actualele conversatii si de disponibilitatea mentorilor! GOmentorship va lua in curand vacanta, ca si tine, si nu vei mai apuca sa interactionezi cu cei 40 de mentori.
  • Spune deschis ce teme vrei sa continue si in luna iunie – cele in care ai vrea sa mai participi. Mentioneaza direct in conversatia respectiva daca vrei ca ea sa fie continuata sau nu in ciclul urmator.
  • Propune orice noi teme de conversatie care te-ar interesa pentru ciclul iunie – teme direct legate de preocuparile tale actuale.  Mentioneaza-ne noua tema in formularul de feedback.

Stiai ca acum utilizatorii care au peste 1,000 de puncte pot posta 3 resurse si 3 actiuni pe luna pe GOmentorship? Daca ti-este util, organizeaza intalniri cu ceilalti mentee si cu mentorii, si posteaza materiale care tie ti-ar fi de folos. Sau poate doar vrei sa faci o pauza de invatat si sa iesi la un suc cu oameni noi, la fel de preocupati ca si tine!