un proiect
Oricum
Universitatea din Bucuresti

GOmentorship intra in vacanta

Pe 24 iunie, platforma GOmentorship isi incheie activitatea pentru anul 2010 – 2011. Peste 40 de discursuri ale unor personalitati din domenii profesionale diverse ne-au oferit inspiratie la conferintele ce s-au transformat in resurse video valoroase.

Cinci cicluri de conversatii in care au fost activi 1200 de tineri si 50 de mentori s-au tradus in intrebari esentiale de la mentori si raspunsuri valoroase pentru tineri. Cum se scrie un CV? Ce nu se spune despre meseria de jurnalist? Cum se construieste un plan de afaceri? Cum se scrie
o lucrare de licenta?

Acestea si alte aproximativ 100 de conversatii i-au facut pe tineri sa vada mai clar, fara false asteptari si fara prejudecati, 6 domenii profesionale de interes: Resurse Umane, Educatie, Antreprenoriat, Jurnalism si Comunicare, Financiar, SchoolBox.

GOmentorship
In plus, 75 de actiuni postate pe platforma au insemnat tot atatea oportunitati de dezvoltare profesionala si de cautare activa.

Ne-au fost alaturi Irina Pacurariu, Misu Negritoiu, Zoe Petre, Alex Galmeanu, Andreea Paul (Vass), Tudor Giurgiu, Ada Rosetti, Simona Baciu, Robert Turcescu, Tiberiu Soare, Laura Andrei, Andreea Ofiteru, Cristi Lupsa, Sandra Ecobescu, Mihaela Feodorof si altii, dar si toti mentee-ii de pe platforma si de la evenimente. Va multumim tuturor pentru implicare!

Din toamna, Asociatia Oricum va continua sa gaseasca cele mai eficiente cai pentru a-i pune in legatura pe tinerii aflati in cautarea profesiei ideale cu profesionistii talentati care sa-i ajute in alegerile dificile. Pentru a ramane in contact cu initiativele noastre, accesati www.oricum.ro.

GOmentorship