un proiect
Oricum
Universitatea din Bucuresti

Despre

Ce vrei sa te faci cand o sa fii mare? Sau poate esti deja mare, dar inca nu stii ce-o sa te faci? De unde vine talentul si cum se foloseste el?

GOmentorship isi propune sa te ajute sa gasesti raspunsurile la aceste intrebari prin crearea unei platforma de educatie alternativa care sa ofere modele de profesii construite pe valori solide.

Credem in oamenii care au reusit prin pasiune, talent, rabdare si multa munca. Stim ca si ei au avut indoieli. Nici ei n-au stiut de la inceput care le este drumul. De ce n-au renuntat, si, mai ales, de ce ne fac sa credem ca orice e posibil?

GOmentorship va fi spatiul de intalnire si de schimb de idei intre voi, tinerii care cauta  implinirea propriului potential si mentori – acei oameni care au ajuns la succes profesional.

Proiectul are un istoric de 3 ani, iar in 2010-2011 va include urmatoarele componente:

1. Conferinte bilunare GOmentorship – Cand voi fi mare, adresate in special tinerilor intre 15 si 25 de ani, in care profesionisti din diverse domenii vorbesc despre felul in care si-au construit cariera, despre obstacole transformate in atuuri si despre modele profesionale. In ciuda unor trasee foarte diferite, cu totii au avut mentori care i-au influentat profund, i-au directionat, i-au inspirat si i-au ajutat sa puna in valoare ce au mai bun in ei. Dincolo de cuvinte, dincolo de informatii, discursurile lor va vor transmite inspiratie.

Conferintele se desfasoara de doua ori pe luna, iar intrarea este libera. Detalii.

Oameni de business, de comunicare, artisti, medici, istorici, profesionisti de media si publicitate vor veni sa va impartaseasca din experienta lor pentru a va ajuta sa alegeti profesia in care veti excela. La sectiunea EVENIMENTE puteti vedea care sunt invitatii de la urmatoarea conferinta.

2. Platforma GoMentorsip este spatiul virtual de intalnire intre tineri si mentori, locul in care pot conversa pe diverse teme din domeniile: Antreprenoriat, Educatie, Jurnalism si Comunicare,  Resurse Umane. Cele patru domenii   vor spori, in timp, ajungand sa acopere toate ariile industriilor creative si nu numai.

Tinerii (mentee) vor interactiona cu colegii lor si cu mentorii, vor avea acces la job-uri si internship-uri si vor putea afla mai multe despre cum este sa lucrezi pentru o anumita companie. Materialele video de la conferinte vor intregi aceasta experienta.

Cei care-si fac cont:

  • Pot accesa resurse-text si multimedia
  • Pot conversa cu profesionisti despre domeniul care ii intereseaza, pe teme propuse de mentori
  • Pot afla despre joburi, internshipuri, conferinte si evenimente relevante ce duc la actiuni concrete

3. MentorDay se va concretiza, din 2011, intr-o o serie de intalniri intre profesionisti si viitori profesionisti (tineri liceeni sau studenti) desfasurate in comunitatile de tineri din toata Romania (licee, facultati, asociatii, etc).

Ideea si suportul initial apartin GOmentorship, insa tinerii sunt incurajati sa organizeze singuri aceste intalniri de-a lungul unui an, sa invite personalitatile pe care le admira si sa organizeze programul intalnirilor.

Scopul MentorDay va fi stimularea educatiei non-formale si networkingul profesional, crearea unei legaturi mai puternice intre tineri si profesionisti, intre mediul educational si cel profesional.

—————

Toate stirile despre GOmentorship

Conferintele GOmentorship

FOTOGRAFII de la evenimentele noastre

Evenimentul pe Facebook