un proiect
Oricum
Universitatea din Bucuresti

In presa

Mass media despre GOmentorship

Evenimentul Zilei: Sala de lectură a Facultăţii de Litere din Capitală a fost neîncăpătoare, aseară, pentru tinerii veniţi la GoMentorship, o conferinţă despre rolul pasiunii în alegerea carierei, despre mentori, despre cum găseşti idei inspiraţionale şi despre cum îţi faci curaj în carieră. Citeste tot articolul.

Adevarul: Proiectul „GOmentorship“ are drept scop să-i ajute pe cei aflaţi la început de drum să răspundă la întrebarea „Ce vrei să faci când o să fii mare“. Citeste tot articolul.

Cariere: Drumul de la scoala pana la alegerea profesiei care sa aduca implinire este lung si plin de contradictii. De aceea, de doua ori pe luna, ORICUM ii invita pe liceeni, studenti si tineri profesionisti la GOmntorship. Citeste tot articolul.

Stiridebine.ro: Zoe Petre a inceput prezentarea sa afirmand: “Mentor apare ca personaj in Odiseea. Mentorul este, de fapt, un zeu, deghizat” Citeste tot articolul.

Tabu: Talentul nu vine cu instrucţiuni de folosire. Asta au aflat pe pielea lor zeci de mii de tineri care au urmat sau urmează şcoala în România, lucru care nu i-a ajutat în descoperirea traseului profesional ce le poate pune în valoare cel mai bine atuurile. Citeste tot articolul.

GoMentorship 2 noiembrie 2010

Toate stirile despre GOmentorship

FOTOGRAFII de la evenimentele noastre