un proiect
Oricum
Universitatea din Bucuresti

Istoric

Proiectul Mentorship, azi GOmentorship, a pornit in 2007 ca o initiativa a Asociatiei ORICUM ce a pus in contact 100 de mentori cu peste 3000 de tineri care au schimbat idei si valori despre talent, modele profesionale si dezvoltarea carierei.

Inca din 2005, am inceput sa facem studii despre felul in care sistemul clasic de invatamant  ii ajuta pe tineri sa ia decizii in cariera si despre nevoile de educatie non-formala. Am realizat atunci importanta corelarii studiilor cu piata muncii, dar si importanta covarsitoare a reperelor, a modelelor, atat in interiorul sistemului educational cat si in afara sa. Ne-am gandit inca de atunci ca personalitatile puternice, care si-au cladit o cariera solida prin pasiune, talent si multa munca le pot insufla tinerilor din energia si optimulmul lor si ii pot ajuta sa gaseasca INSPIRATIE. Ei urmau sa devina mentorii GOmentorship.

Tudor Giurgiu la GOmentorship

Din 2009, MentorshipNET a insemnat si o platforma virtuala complexa de intalnire intre tineri si profesionisti. Aceasta se va relansa la sfarsitul lunii octombrie 2010.

GOmentorship Componentele proiectului.

In prezent, GOmentorship este dezvoltat sub forma unui parteneriat intre Asociatia ORICUM si Fundatia Dinu Patriciu, prin care cream o platforma educationala ce le ofera tinerilor modele de profesii construite pe valori solide.