un proiect
Oricum
Universitatea din Bucuresti

Video

Tu ce voiai sa te faci cand erai mic ? Ai fost unul dintre norocosii care a stiut precis ce va face sau unul dintre noi, ceilalti, care au cautat si continua sa-si caute Drumul? Pentru a ne satisface curiozitatea, am fost in cateva hot spots din Bucuresti si am adresat aceasta intrebare. Ce a iesit, vedeti mai jos:

GOmentorship incearca sa te ajute sa gasesti pasiunea care te va ghida in alegerea carierei. Te invitam sa-i cunosti, incepand din 21 septembrie, pe cei care vad in tine viitorul, pe cei care au reusit urmandu-si pasiunea.

Pentru ca presa ne spune atat de des ca «modele romanilor» sau «ale tinerilor» sunt Dan Diaconescu, Mircea Badea, Monica Columbeanu sau Oana Zavoranu, ne-am hotarat sa-i intrebam si pe «cei care nu reprezinta majoritatea» care sunt personalitatile pe care le admira. Sunt timpii de antena si tonul ridicat cele mai importante criterii? Vedeti mai jos!

Pasiune sau perseverenta? Inspiratie sau transpiratie? Ce este si de unde vine talentul? Pentru a afla raspunsul, la inceputul verii 2010 am luat «pulsul strazii»: